Usluge

Molerski radovi

Ako imate stan, lokal ili kancelariju za krečenje, a to Vam stvara glavobolju jer sama pomisao na reč "moleraj" asocira Vas na nered koji je nemoguće srediti, taj posao prepustite nama.
Bićete zadovoljni kvalitetom, brzinom, urednošću i cenom.
Naš cilj je da vi budete srećni i zadovoljni.

Dekorativni radovi i Tapete

Izvođenja dekorativnih radova, ukoliko se odlučite da prostor oplemenite originalnošću dekorativnih materijala. Pogledajte našu galeriju radova koje mi izvodimo. Uz naše višegodišnje iskustvo rado ćemo u Vašem prostoru primeniti dekorativnu tehniku za koju se odlučite.

Gipsani radovi

Imaju veoma široku primenu – od dekorativnih elemenata na zidovima ili plafonu, preko skrivača za kablove, cevi ili čak neravnina u zidovima od čvrtih materijala, do pregradnih zidova i spuštenih plafona. Gipsani zid, zahvaljujući podkonstrukciji od aluminijuma, ima visoku nosivost, pa je moguće montirati viseće elemente na njih, nosače za televizore, police ili slike.

Fasaderski radovi

Fasade mogu biti jednostavne, ravne, razigrane, staklene, malterisane, obložene raznim materijalima, moderne, gizdave, u jarkim bojama ili sumorne i kakve god da su na osnovu njih stičemo utisak o gradovima i mestima, pa su stoga fasade vrlo važne i bitno ih je održavati da budu uvek lepe.

Od fasaderskih radova radimo:

- fasadnu skelu
- malterisane fasade
- kontaktne fasade
- vetrene fasade
- veštački kamen.

Aplikacije na fasadi

Sve vrste aplikacija na fasadi se izrađuju od stiropora, dekorisanje fasade ima za cilj izdvajanje delova iz celine, što fasadi daje na autentičnosti.

Izolacija

EPS je izolacioni materijal koji se koristi kako za toplotnu  tako i za zvučnu izolaciju. Najčešće se upotrebljava u građevinarstvu. EPS karakteriše postojanost oblika i forme, odlična toplotna izolacija, dobre ekološke karakteristike, jednostavna za obradu. Primena:
Toplotna izolacija fasadnih zidova (tzv. ''demit fasada''), toplotna izolacija u "sendvič"- zidu i unutrašnja toplotna izolacija (plafoni i unutrašnje strane zidova), toplotna izolacija za kos krov- između rogova, toplotna izolacija ploča nad prolazom.

Imate li posao za nas?